Области на работа

Биографија

Марица Ѓурческа е адвокат, која стана дел од адвокатското друштво Дебарлиев, Дамески и Ќелешоска од 2007 година.Нејзина експертиза се парничните постапки и главно работи со домашни клиенти.Претходното работно искуство на г-ѓа Ѓурческа вклучува работа во сектор за безбедност и право на Македонска пошта и правниот сектор на најголемиот телекомуникациски и мобилен оператор во Република Македонија.

Марица Ѓурческа
Адвокат

Контакт телефон: +389 2 3215 471
Е-mail адреса: gjurceska@ddklaw.com.mk