Области на работа

Биографија

Бојан Стојановски стана дел од адвокатското друштво ДДК во 2018 година. Додипломските студии ги има завршено на Правниот факултет “Јустинијан Први” во Скопје. Во 2018 година се стекнува со титулата Магистер по право од областа на деловното право на истиот факултет. Неговото претходно работно искуство го стекнал во Основен Суд Скопје 1 како практикант во кривичен оддел.

Бојан Стојановски
Соработник

Контакт телефон: +389 2 3215 471
Е-mail адреса: associate4@ddklaw.com.mk