Области на работа

Биографија

Јасмина Илиева Јовановиќ е адвокат и на адвокатското друштво ДДК е се приклучи во 2005 година. Нејзини области на експертиза се трансакции на пазарот на капитал, почитување на законите на конкуренција, јавни набавки и регулаторни прашања. Клиентите ја посочуваат како еден од највпечатливите адвокати во компанијата. Таа е член на Адвокатската Комора на Македонија.

Јасмина Илиева Јовановиќ
Адвокат и Партнер

Контакт телефон: +389 2 3215 471
Е-mail адреса: ilieva@ddklaw.com.mk

Share this: