Области на работа

Биографија

Ања Стефановска стана дел од тимот на Дебарлиев, Дамески и Ќелешоска во август 2018-та година.Во март истата година своето високо образование го има завршено на Правен Факултет “Јустинијан Први “ во Скопје, каде ги продолжува и своите постдипломски студии. Нејзиното претходно работно искуство се сведува на мониторинг на судски предмети од кривична и граѓанска постапка.

Ања Стефановска
Соработник

Контакт телефон: +389 2 3215 471
Е-mail адреса: associate7@ddklaw.com.mk

Share this: