КАРИЕРА

Единствениот начин да се биде во чекор со натпреварувачкиот пазар е на нашите клиенти да им обезбедиме правни услуги со највисок квалитет. За да го постигнеме ова, потребни ни се луѓе кои ги споделуваат нашите вредости и нашиот стремеж кон правниот перфекционизам. Ние нудиме професионално окружување исполнето со интелектуални и професионални предизвици.

Дипломирани правници и студенти по право, искусни правници, други професионалци, доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим и да имате можност да се усовршувате и да продолжите да ги развивате Вашите способности во динамична и конкурентна работна средина, Ве молиме испратете ни ја Вашата биографија на следната e-mail адреса:

info@ddklaw.com.mk

Share this: