ОГЛАСИ

DDK Вработува

Адвокатско друштво ДЕБАРЛИЕВ, ДАМЕСКИ И ЌЕЛЕШОСКА објавува оглас за вработување на следниве позиции: ПОСТАР АДВОКАТ Потребни квалификации: Завршен Правен факултет; Положен правосуден испит;...

НОВОСТИ

Адвокатското друштво ДДК повторно е рангирано како едно од најдобрите адвокатски друштва во Северна Македонија

Објавено на 15.08.2022 Адвокатското друштво ДДК повторно е рангирано како едно од најдобрите адвокатски друштва во Северна Македонија во категоријата „Finance and Banking“ и како...