НОВОСТИ И НАСТАНИ

Основачкиот партнер во Адвокатскотото друштво Дебарлиев, Дамески и Ќелешоска Скопје, адвокат Драган Дамески, како ко-претседавач на подкомитетот за мали и средни адвокатски друштва во рамки на Комисијата за управување со адвокатски друштва, зеде учество на Полугодишната лидерска средба за 2022 година одржана во Вилнус, Литванија, којашто средба е во организација на Меѓународната адвокатска комора. Меѓународната адвокатска комора го претставува и носи глобалниот звук на правната професија со значајна способност во обезбедувањето на поддршка кон глобалната правна заедница.

 

 РАБОТНИ ОБЛАСТИ

ПУБЛИКАЦИИ

ул. Мирче Ацев бр.2/3 Скопје, Р.С.Македонија
тел: +398 2 3136 530; +389 23215 471
email: info@ddklaw.com.mk