НОВОСТИ

Адвокатското друштво ДДК повторно е рангирано како едно од најдобрите адвокатски друштва во Северна Македонија

Објавено на 15.08.2022 Адвокатското друштво ДДК повторно е рангирано како едно од најдобрите адвокатски друштва во Северна Македонија во категоријата „Finance and Banking“ и како...

НОВОСТИ

Донација во спортот

Објавено на 08.08.2022 Генералната рамка за донации и спонзорства во Република Северна Македонија е уредена со Законот за донации и спонзорства во јавните...