ОГЛАСИ

DDK Вработува

Адвокатско друштво ДЕБАРЛИЕВ, ДАМЕСКИ И ЌЕЛЕШОСКА објавува оглас за вработување на следниве позиции: ПОСТАР АДВОКАТ Потребни квалификации: Завршен Правен факултет; Положен правосуден испит;...